Fonduri Europene Cluj - Consultanta Proiecte Europene Cluj

Consultanta Fonduri Nerambursabile Cluj

RCG CONSULTING GROUP pune la dispozitia clientilor toate resursele si capacitatile pentru ca acestia sa-si atinga in intregime obiectivele. Pentru aceasta, suntem alaturi de clienti in toate fazele pe care le presupune un proces investitional, incepand cu analiza oportunitatii investitiei, identificarea celor mai potrivite surse de finantare, elaborarea proiectului de investitie, prezentarea investitiei finantatorului si obtinerea finantarii, asistenta in domeniul managementului investitiei.
 

RCG CONSULTING GROUP ofera urmatoarele servicii de baza:

 • Identificarea surselor si posibilitatilor de finantare.
  Acesta activitate este extrem de importanta si sensibila, iar la baza sta cunoasterea realitatilor din pietele de finantari.  In principiu, orice afacere se poate finanta din urmatoarele surse:
  • Societati bancare
  • Societati si organizatii nebancare 
  • Granturi - fonduri nerambursabile de diferite proveniente, Fonduri guvernamentale, fonduri europene de postaderare - Fonduri Structurale si de Coeziune.
 • Elaborarea proiectelor.
  Consultantii RCG Consulting Group elaboreaza proiectele cu profesionalism, respectand cerintele beneficiarilor, ale finantatorilor, cu incadrare in legislatia in vigoare. Proiectele elaborate de echipa de proiect sunt de complexitati diferite si fac parte din domenii diferite. Managerul de proiect coordoneaza intreaga echipa de proiect, din care fac parte specialisti, colaboratori si parteneri ai RCG Consulting Group sau ai beneficiarilor, astfel incat proiectele sa se incadreze in parametri calitativi ridicati. In functie de complexitatea proiectelor, se elaboreaza:
  • Memoriu justificativ 
  • Studiu de Fezabilitate 
  • Plan de Afaceri
 • Completarea cererii de finantare.
  In cazul in care proiectul este propus spre finantare unui finantator, consultantii RCG Consulting Group completeaza Cererea de finantare cu respectarea tuturor cerintelor finantatorului si o prezinta acestuia realizand toate demersurile procedurale pana la semnarea contractului de finantare. 
 • Asistenta in managementul implementarii proiectului.
  Dupa acordarea finantarii, in faza de implementare a proiectului consultantii RCG CONSULTING GROUP asigura realizarea Dosarelor de Achizitii si a Dosarelor de Plata, pana la finalizarea proiectelor.

Consultanta Fonduri Structurale Cluj - Proiecte de Finantare Cluj - Consultant Proiecte Europene Cluj Napoca - Consultanta Management de Proiect Cluj